opleiding op maat

Update de kennis binnen uw bedrijf, leer uw medewerkers nieuwe vaardigheden en/of technieken, of motiveer uw team met een gerichte opleiding. De mogelijkheden bij FORTIO-bedrijfsopleidingen zijn eindeloos! Wij ontwikkelen volledige opleidingstrajecten op vraag van de klant. De inhoud, doelstellingen, locatie, tijd en/of docent bepalen we in samenspraak met u, de klant. Bovendien helpen wij onze klanten de opleidingskosten te drukken door hen te informeren over de beschikbare sectorfondsen en subsidies.

De 6 stappen naar succes?

1.Behoefteanalyse: 
Via een persoonlijk gesprek doen we een behoefteanalyse. We zitten met u aan tafel en bekijken samen de opleidingsnood.
2. De selectie van uw trainer
Ons professioneel trainersteam bestaat uit een duizendtal trainers. Zij zijn experts in hun vakgebied die met hun twee voeten in de dagelijkse praktijk staan. Deze praktijkervaring delen wij graag met u. Wij kiezen de trainer die het best bij uw bedrijf past en betrekken deze in de voorbereidingsfase om samen uw opleidingsnood te vertalen.
3. Uw offerte:
U ontvangt van ons een gedetailleerde offerte. We bespreken de offerte graag persoonlijk en verstrekken daarbij subsidieadvies. Zo informeren de opleidingsadviseurs u over de sectorfondsen en beschikbare subsidies en ondersteunen u in de administratieve afhandeling.
4. Inplannen van uw opleiding
Tijdens de voorbereiding van de opleiding zorgen we er voor dat we alleen aanleveren wat voor u relevant is. Wij bieden 100% flexibiliteit naar tijdstip en locatie.
5. Uw maatopleiding: 
Tijdens de opleiding doen wij een tussentijdse evaluatie zodat we indien nodig kunnen bijsturen. De trainer stelt zich flexibel op.
6. Tevredenheids- en impactmeting
Wij enquêteren alle deelnemers aan de opleiding. Daarnaast bevragen wij ook uw bevindingen over het effect van de opleiding.
 

Helemaal overtuigd? Contacteer ons volledig vrijblijvend en we bekijken samen wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen!