Blog

Transformatiekapitein

VYNOVA onderging heel wat veranderingen. Om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen, richtten ze een maatopleidingen change management in.
Lees meer

Geen blad voor de mond?

De ideale leidinggevende bestaat volgens Aminolabs niet, want iedereen is anders. Om bij het leidinggeven de gulden middenweg te vinden, schakelde het daarom FORTIO in.
Lees meer

Grensverleggende groeispurt

De 450 medewerkers van papierfabrikant Sappi uit Lanaken produceren jaarlijks 500.000 ton gestreken fijn papier en 125.000 ton pulp.
Lees meer

Open opleidingskalender Kempen

Vanaf oktober krijgt u de uitgelezen kans om uzelf, uw organisatie en/of uw medewerkers te versterken. Zo hebben wij op maat van uw behoeften en noden een open aanbod gecreëerd. Deze opleidingen gaan door in het Officenter in Geel.
Lees meer

FORTIO Spotlight - Zomer 2017

Ontdek een greep uit het aanbod van opleidingen met de zomereditie van de FORTIO Spotlight.
Lees meer

Manage uw mailbox

Wereldwijd worden er dagelijks ongeveer 294 miljard e-mails verstuurd. En hoewel e-mailen vandaag de dag een vanzelfsprekendheid is geworden, vergt de groeiende stroom e-mails voor velen van ons heel wat energie.
Lees meer

Time is money

Elke dag worden we geconfronteerd met een overvloed aan e-mails. Onze mailbox leidt steeds meer een eigen leven en controleert (of verstoort) het onze vaker dan wenselijk is. Daardoor wordt het voor de gemiddelde medewerker moeilijk om efficiënt met tijd om te springen. Bovendien krijgen we het ook moeilijk om werk af te krijgen voor de gestelde deadline. Een stressvolle werksfeer is een gekend fenomeen in dit digitale e-mailtijdperk.
Lees meer

FORTIO zkt Freelancers

Interesse om als freelance docent/trainer aan de slag te gaan bij FORTIO-bedrijfsopleidingen? We zijn namelijk steeds op zoek naar freelance trainers/docenten, in het bijzonder in de regio Kempen.
Lees meer

Performant projectmanagement

Een strak geregisseerde projectmanagementmethode die toepasbaar is voor eender welk project. Eén die bovendien zowel een meerwaarde voor uw klanten als voor uw medewerkers – met weinig of net veel ervaring - betekent. Dat is de belangrijkste conclusie die Akkermans & Partners trekt uit de maatopleiding ‘PRINCE2’.
Lees meer

Pages