Opleidingen op maat

Update de kennis binnen uw bedrijf, leer uw medewerkers nieuwe vaardigheden en/of technieken, of motiveer uw team met een gerichte opleiding. De mogelijkheden bij FORTIO-bedrijfsopleidingen zijn eindeloos! Wij ontwikkelen volledige opleidingstrajecten op vraag van de klant. De inhoud, doelstellingen, locatie, tijd en/of docent bepalen we in samenspraak met u, de klant. Bovendien helpen wij onze klanten de opleidingskosten te drukken door hen te informeren over de beschikbare sectorfondsen en subsidies.

De 6 stappen naar succes?

  1. Behoefteanalyse: Via een persoonlijk gesprek doen we een behoefteanalyse. We zitten met u aan tafel en bekijken samen de opleidingsnood.
  2. De selectie van uw trainer: Ons professioneel trainersteam bestaat uit een duizendtal trainers. Zij zijn experts in hun vakgebied die met hun twee voeten in de dagelijkse praktijk staan. Deze up-to-date praktijkervaring delen wij graag met u. Wij kiezen de trainer die qua expertise en bedrijfscultuur het best bij uw bedrijf past. De trainer betrekken we reeds in de voorbereidingsfase en samen met hem of haar vertalen wij uw opleidingsnood.
  3. Uw offerte: U ontvangt van ons een gedetailleerde offerte. We bespreken de offerte graag persoonlijk met u en verstrekken daarbij subsidieadvies. Onze opleidingsadviseurs helpen u de opleidingskosten te drukken door u te informeren over de sectorfondsen en beschikbare subsidies. We ondersteunen u in de administratieve afhandeling.
  4. Inplannen van uw opleiding: Tijdens de voorbereiding van de opleiding zorgen we er voor dat we alleen aanleveren wat voor u relevant is. Wij bieden 100% flexibiliteit naar tijdstip en locatie.
  5. Uw maatopleiding: Tijdens de opleiding doen wij een tussentijdse evaluatie zodat we indien nodig kunnen bijsturen. De trainer stelt zich flexibel op.
  6. Tevredenheids- en impactmeting: Wij enquêteren alle deelnemers aan de opleiding. Daarnaast bevragen wij ook uw bevindingen over het effect van de opleiding.

Helemaal overtuigd? Contacteer ons volledig vrijblijvend en dan kijken we wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen!