Blog

Stay connected met FORTIO

We are on the move. Digitalisering is voor velen geen onbekende meer. Anno 2017 worden we hier overal mee geconfronteerd en is het niet meer weg te denken uit ons leven. Tijdens de digitale week dragen wij graag ons steentje bij aan deze evolutie. Zo hebben wij een aanbod op maat uitgewerkt, maar kan je indien gewenst elke opleiding verder laten aanpassen.
Lees meer

Seminarie "Hoger komen in Google"

Verschillende ondernemers zitten met de handen in het haar en vragen zich af hoe ze op de juiste manier hun eerste stapjes zetten in de constant evoluerende, digitale wereld. UP-TO-DATE WebDesign, partner van FORTIO-bedrijfsopleidingen, organiseert een reeks van gratis seminaries waarbij zij u klaarstomen voor de toekomst. U bent toch ook geïnteresseerd?
Lees meer

DEME innoveert met FORTIO

Dat drones fors in de lift zitten, hoeft niet te verbazen! Inspecties op hoogte, monitoring van gewassen, de opvolging van bouwprojecten, het opmeten en uittekenen van bestaande gebouwen in 3D, … Het zijn maar enkele voorbeelden van toepassingen waarvoor dronetechnologie gebruikt kan worden.
Lees meer
Dominique Schreurs

De office tovenaar

Dominique Schreurs, Office-expert bij FORTIO-bedrijfsopleidingen vertelt over zijn uit de hand gelopen hobby.
Lees meer