Blog

De perfecte mailing uitsturen

De zoektocht naar de perfecte mailing is voor velen een heilige graal. Toch kom je met volgende opleidingen toch al een stapje dichter bij succes.
Lees meer

Mens boven machine

Hoe zorgt u ervoor dat klanten uw online diensten niet ervaren als machinetaal, maar als mensentaal? Wat zijn de do’s en dont’s voor videobellen en chatgesprekken? En hoe kan u uw klanten ook online een wow-gevoel geven? Het zijn vragen die ook KBC bezig hielden. Want met KBC Live wil het net zoals in zijn fysieke kantoren ook online klanten op zijn typische warme, persoonlijke manier ontvangen en adviseren.
Lees meer
Stijn Skondras

Communicatietalent

Het succes van een bedrijf wordt voor een groot stuk bepaald door de talenten en vaardigheden van de medewerkers in het bedrijf. Stijn Skondras, zaakvoerder van de gelijknamige multinational Skondras, vertelt ons meer.
Lees meer
FORTIO 9 Ambitie Bart Canini en Rashif El Kaoui Creneau

Podiumbeest

"Dankzij de opleiding van Rashif voelen we ons zekerder en komt onze boodschap beter over bij het publiek zonder fouten qua lichaamshouding en dergelijke."
Lees meer
FORTIO 9 Focus Michaël Verbeeck

Sociale mediastrateeg

Social media naar uw hand zetten: het vraagt niet alleen een weldoordachte strategie, maar ook menseninzicht en gezond verstand.
Lees meer
Social media strategie

Sociale media optimaliseren

Geen enkel bedrijf kan nog om de sociale media heen. Bijna elke bedrijf doet het wel, maar slechts een minderheid doet het echt goed.
Lees meer
Farm Frites

De kunst van crisiscommunicatie

Het crisismanagementplan van Farm Frites was dringend aan vernieuwing toe. Het aardappelverwerkend bedrijf bouwde in de loop der jaren wel een sterk operationeel noodplan uit dat regelmatig ingeoefend en bijgeschaafd wordt, maar het communicatieve luik was ondermaats. Omdat communicatie een bedrijf maakt of kraakt, besloot Farm Frites FORTIO-bedrijfsopleidingen in te schakelen.
Lees meer
Ruan Holsteyns

Planman

Dankzij de FORTIO-opleiding Social Media Marketing voert de ambitieuze en ondernemende Ruan Holsteyns vandaag toch zijn droomjob uit.
Lees meer