Blog

Virtuozen in voedselveiligheid

Opleidingen rond HACCP en voedselveiligheid zijn voor voedingsverwerkende bedrijven jaarlijks verplichte kost. Logisch en gelukkig maar dat daar zo streng op toegekeken wordt. Maar hoe brengt u variatie in zo’n statisch en theoretisch onderwerp zodat de informatie licht verteerbaar is, maar tegelijkertijd een impact heeft op uw medewerkers?
Lees meer

Praktijklabo Bouwmanagement

Bouwunie Limburg biedt u de meest complete managementopleiding voor de bouwsector aan. Al uw belangrijke management vragen krijgen een passend antwoord.
Lees meer

Bedrijfsopleidingen i.s.m. Febetra

Samen met Febetra bieden we exclusief een selectie op maat gemaakte opleidingen aan. Deze trajecten werden in samenwerking met onze vakexperten ontwikkeld en worden door docenten gegeven met beide voeten in het werkveld.
Lees meer

Veiligheid troef

Leo Janssen, zaakvoerder van Wegenbouw Martin vertelt over het belang van veiligheid op de werkvloer en waarom hij voor FORTIO-bedrijfsopleidingen vroeg om een maatopleiding uit te bouwen.
Lees meer
FORTIO 9 Thema Gino Withofs.jpg

Waardevolle wisselwerking

Als werknemer is het ook fijn en motiverend om te kunnen goeien in uw job. FORTIO luistert naar onze noden en werkt opleidingen op maat uit.
Lees meer
Stefaan Onraedts

De preventieprofeet

Het veiligheidsniveau kan bij veel KMO’s dus nog een flink stuk opgekrikt worden. Het is nét daarom dat veiligheidsexpert Stefaan Onraedt verschillende veiligheidsopleidingen ontwikkelt en onder meer de opmaak van risicoanalyse, OOG doceert.
Lees meer
Bouwunie

Het kost bijna niets maar 't brengt veel op

FORTIO en Bouwunie Limburg hebben de handen in elkaar geslagen voor een aantal winteropleidingen voor de bouwsector. Het doel? Bouwvakkers laten specialiseren, extra aandacht vestigen op het vlak van veiligheid en hen laten kennismaken met nieuwe technieken en materialen.
Lees meer