Blog

Meesterlasser

Lassen is een kunst op zich. Eentje die u niet in de boeken leert, maar aan de zijde van een expert. Bij FORTIO kan u terecht voor lasopleidingen en bijhorende certificaten.
Lees meer

Winteropleidingen voor de bouwsector

Een korte bijscholing in rustigere tijden? FORTIO-bedrijfsopleidingen biedt u de kans om uw competenties én die van uw werknemers aan te scherpen in de kalme wintermaanden. Ontdek nu het uitgebreide aanbod van kwalitatieve (winter)opleidingen voor de bredere bouwsector.
Lees meer

Private Pilot License Helicopter

Heeft u altijd gedroomd van zelf te vliegen met een helikopter? Dan hebben Atrium en FORTIO-bedrijfsopleidingen goed nieuws voor u. Op 6 mei 2017 pakken wij namelijk uit met een gloednieuwe én betaalbare opleiding: de Private Pilot License Helicopter.
Lees meer

In vliegende vaart

Drones openen een totaal nieuwe wereld aan mogelijkheden. FORTIO is één van de weinigen die een drone-opleiding op maat in en overdag aanbiedt.
Lees meer
Vandersanden

Arbeidsvreugde

Steeds meer wordt er geopperd dat we op de vooravond van een opleidingsrevolutie staan met tevreden en betrokken medewerkers als ultieme streefdoel. Een feit dat ook vele Limburgse bedrijven niet ontgaan is. Zij bundelden hun krachten met FORTIO-bedrijfsopleidingen en zetten het netwerk ‘Iedereen leert! Limburg’ op poten.
Lees meer
Herberts

Menselijk kapitaal loont

In België bestaat er een grote discrepantie tussen de technische kennis die men aanleert op school en de technische kennis die effectief nodig is in een bedrijf. FORTIO maakt de switch om medewerkers hierbij technisch om te scholen.
Lees meer
Ceyssens

Fiere werkers

Peter Ceyssens, zaakvoerder van Ceyssens bouw en dak is enthousiast over de leertijdjongeren van FORTIO-bedrijfsopleidingen.
Lees meer
Mike Celis

Gezond ondernemen

De ondernemerskennis van onafhankelijke (thuis)verpleegkundigen is vaak nog te beperkt. Daarom zet FORTIO-bedrijfsopleidingen samen met CT Paramedics in op opleidingen waarbij verpleegkundigen alle nodige kennis opdoen voor een gezonde en toekomstgerichte praktijkvoering.
Lees meer
LOGIS

Logistieke heersers

LOGIS, VDAB en FORTIO-bedrijfsopleidingen staken de koppen samen en werkten een opleiding op maat uit die cursisten in twee weken tijd klaarstoomt voor een job als magazijnmedewerker.
Lees meer

Pages