Blog

Meettechnieken

Gezocht: freelance trainer Meettechnieken

Voor een bedrijf actief in productie van tandwielen en assen voor de voertuigindustrie zijn wij op zoek naar een freelance trainer met kennis van meettechnieken om voor 20 kwaliteitscontroleurs een opleidingstraject in te vullen.
Lees meer
FORTIO 14 Project HAAN Philippe Hardy

Toekomstperspectief

Technische profielen blijven bovenaan de lijst met knelpuntberoepen prijken en traditionele onderwijssystemen bieden daar geen soelaas. Dat was ook het probleem voor Haan Industrial Group.
Lees meer
Dirk Noben

Meesterlasser

Lassen is een kunst op zich. Eentje die u niet in de boeken leert, maar aan de zijde van een expert.
Lees meer
Winteropleidingen voor de bouwsector

Winteropleidingen voor de bouwsector

Voor een uitgebreid aanbod kortlopende opleidingen en bijscholingen voor de bredere bouwsector bent u bij FORTIO-bedrijfsopleidingen aan het juiste adres.
Lees meer
Private Pilot License Helicopter

Private Pilot License Helicopter

Heeft u altijd gedroomd van zelf te vliegen met een helikopter? Dan hebben Atrium en FORTIO-bedrijfsopleidingen goed nieuws voor u.
Lees meer
Drones

In vliegende vaart

Drones openen een totaal nieuwe wereld aan mogelijkheden. FORTIO is één van de weinigen die een drone-opleiding op maat in en overdag aanbiedt.
Lees meer
Vandersanden

Arbeidsvreugde

Enkele Limburgse bedrijven bundelden hun krachten met FORTIO-bedrijfsopleidingen en zetten het netwerk ‘Iedereen leert! Limburg’ op poten.
Lees meer
Herberts

Menselijk kapitaal loont

In België bestaat er een discrepantie tussen de technische kennis die men aanleert op school en de technische kennis die effectief nodig is in een bedrijf.
Lees meer
Ceyssens

Fiere werkers

Peter Ceyssens, zaakvoerder van Ceyssens bouw en dak is enthousiast over de leertijdjongeren van FORTIO-bedrijfsopleidingen.
Lees meer

Pages