IT en media

Dat het noodzakelijk is om uw media en ICT-skills blijvend bij te schaven, dat moeten we u niet vertellen. Het professioneel bestaan van vandaag staat enkeldiep in de digitale wereld. Je wilt je laten zien, je service verbeteren en nieuwe media inzetten? Of juist programmeren, ontwikkelen of knowhow intern verspreiden? Een maatopleiding van FORTIO staat u op het lijf geschreven. Surf eens door onderstaande artikels en laat je inspireren. Vind je niet wat je zoekt? Onze grootste sterkte is het docentennetwerk. Leg uw noden bij ons op tafel en we gaan vrijblijvend voor u aan de slag.

Geïnteresseerd in een maatopleiding in IT & media?

 

Of een passie voor de grafische wereld?

 

Hallo, ik ben Karolien en help je graag verder met het opstellen van een opleiding op maat. Samen komen wij tot een goede oplossing die ook nog eens kosten efficiënt is. Laat zeker van je horen en ik help je graag verder.
Karolien Vanstraelen - Opleidingsadviseur
 

IT & Media Blog

DE OFFICE TOVENAAR

Dominique Schreurs kent Microsoft Office als zijn broekzak. Naast zijn job als lector aan de Katholieke Hogeschool van Leuven, staat hij al jaren gekend als Office-expert bij FORTIO. “Noem het gerust een uit de hand gelopen hobby”, zegt Schreurs. “Ik ben eigenlijk handelsingenieur van opleiding maar heb een zwak voor alles wat te maken heeft met computers en technologie.”