Management en ontwikkeling

Ontwikkelen en helpen ontwikkelen, als er iets FORTIO ten voeten uit omschrijft is het dat wel. Bij FORTIO gaan we voor duurzame verbetering. Of het nu gaat om leiderschap of team coaching, individuele groei of teamwork, zelfs specifieke functievaardigheden, samen met je adviseur en je docent stel je realistische doelen. Ook over HR en vraagstukken rond welzijn op het werk denken we mee. Goesting in eens wat out-of-the-box-denken? Je bent slechts een berichtje van ons verwijderd.

Inspiratie omtrent maatopleidingen kan u hier vinden.

Goeiedag, ik ben Guido en help je graag verder met het opstellen van een opleiding op maat.. Samen komen wij tot een goede oplossing die ook nog eens kosten efficiënt is. Laat zeker van je horen en ik help je graag verder.
Guido Houben - Directeur commerciële relaties
 

Management en Ontwikkeling

VORMENDE VORMINGEN

Naar aanleiding van de Week van de Zorg interviewden wij Eva Valgaeren (docente bij FORTIO-bedrijfsopleidingen) en Chris De Bie (Teamcoördinator van OPZ Geel) over ‘gezond vergaderen’.

ONTWIKKELING IN ONTWIKKELING

Opvallende trend bij Learning & Developement: er is steeds meer aandacht voor voortdurend leren, de bedrijfscultuur, ‘learning by doing’ en de eigen medewerkers als bouwsteen voor een gedegen ontwikkelingsbeleid.