Marketing en sales

Een overtuigend verhaal vertellen, dat is de weg naar commercieel succes. Maar daar komt heel wat bij kijken. Bij FORTIO gaan we van A tot Z en weer terug om uw onderneming te ondersteunen in alle aspecten van haar commerciële activiteiten. Van inbound- of guerrillamarketing tot glansnieuwe verkooptechnieken, we werken een inspirerend opleidingsprogramma voor u uit. Snuffel door de opleidingstitels en kom eens praten!

Inspiratie nodig voor een maatopleiding marketing en sales?

Goeiedag, ik ben Guido en help je graag verder met het opstellen van een opleiding op maat.. Samen komen wij tot een goede oplossing die ook nog eens kosten efficiënt is. Laat zeker van je horen en ik help je graag verder.
Guido Houben - Directeur commerciële relaties
 

Marketing en Sales Blog

COMMUNICATIETALENT

Creëer een omgeving waar het tof is om te werken en besteed voldoende aandacht aan de vaardigheden waarover uw werknemers moeten beschikken om hun werk uitstekend te doen. Dat is de belangrijkste conclusie die Stijn Skondras trekt.

PODIUMBEEST

Succesvolle totaalconcepten bedenken die u van uw sokken blazen is één ding, maar ze overtuigend presenteren aan uw klant is een andere zaak. Het was iets waar ook Creneau International mee worstelde...