Iedereen Leert! Limburg

Investeer gezamenlijk in kennis en kunde

Talent en enthousiasme gecombineerd met levenslang leren. Dat is een ijzersterke basis voor de toekomst. Want of je nu pas van de schoolbanken komt of een gevestigde waarde bent: om bij te blijven met de laatste nieuwe ontwikkelingen is levenslang leren en zelfontplooiing noodzakelijk. En dankzij 'Iedereen leert! Limburg' kan elk bedrijf zin medewerkers een brede waaier aan opleidingsmogelijkheden bieden.

In de huidige kenniseconomie is levenslang leren een absolute noodzaak. Met 'Iedereen leert! Limburg' biedt FORTIO-bedrijfsopleidingen daar een sluitend antwoord op: meerdere bedrijven bundelen de krachten en zetten samen in op uiteenlopende opleidingen. Zo creëer e niet alleen extra kansen en groei, maar zullen je medewerkers hun job ook nog lang en met veel plezier uitoefenen.

Concept

FORTIO-bedrijfsopleidingen zal, in samenspraak met de deelnemende bedrijven, deze netwerkevents starten. Het basisprincipe van het lerend netwerk is de verantwoordelijkheid van de bedrijven en zo samen te investeren in kennis en vaardigheden aan te spreken.

Praktische info

Bent u geïnteresseerd of wilt u liever meer informatie? Neem dan contact op met opleidingsadviseur Petra Beckers op petra.beckers@fortio-bedrijfsopleidingen.be, op 011 30 32 49 of mobiel op 0471 98 04 17.