Bedrijfsopleiding Content marketing

Bouw contentgewijs aan je fanbase met content marketing

Content marketing

Insteek

Een relatie opbouwen met je klant is niet gratis. Je moet er iets voor in ruil geven. Met de juiste content op het juiste moment bouw je aan een connectie die je product of dienst overstijgt. De kwestie is alleen: hoe pak je zoiets aan?

Met deze FORTIO training achter de kiezen weet je voortaan hoe laat het is. Je maakt komaf met droge verkooppraatjes en brengt inhoud die beweegt. Samen met je trainer leg je de puzzel van je doelpubliek. Wie zijn ze, wat willen ze en wat kan je bieden? Je legt persona’s bloot en verwerft inzicht in de wants and want nots. Zo kan je in de training aan de slag met een content strategie waar je het al zelf warm van krijgt.

Met een arsenaal best practices onder de gordel, word je verder klaargestoomd om de strategie die je in de training ontwikkelt eigenhandig uit te rollen. Zij het per nieuwsbrief, post, blog, of whitepaper, na onze training weet je goed hoe de vork aan de steel zit om van jouw publiek echte fans te maken.

Programma

  • Waar zijn die handjes?

Jouw community in kaart: weten wie je moet aanspreken

  • Geen return to sender

Pro- en reactieve communicatie vormen de sleutel tot succes. We leren je alle trucs om zo efficiënt mogelijk je klanten en je netwerk in kaart te brengen en om met hen in dialoog te gaan.

  • Je groep organisch laten groeien

Als je met hagel schiet, raak je wel iets. Hoe zorg je voor gerichte content? Waar richt je je pijlen en op welke platformen breng je je boodschap?

  • Jouw content de wereld in sturen

Van welke verdeelmogelijkheden maak je gebruik? Met verstandige keuzes behaal je, ongeacht je budget, maximaal rendement