Bedrijfsopleiding Professionele uitspraak

Ga voor een natuurlijke en professionele uitspraak

Professionele uitspraak

Insteek

Deskundig en betrouwbaar overkomen, daar hebben we hard voor gewerkt. Kan je het veroorloven je professionele persona door iets als een gebrekkige uitspraak te laten aantasten? Bovendien kan je uitspraak een gesprek flink doen stuiken. Heb je die obstakels nodig wanneer je belangrijke gesprekken voert of een relatie wilt opbouwen?

In deze training zet je in op een vloeiende en au naturel uitspraak. Het doel is daarbij niet om puntgaaf en afgelikt te klinken, maar wel om een manier van te spreken te vinden die je gesprekken geen duimbreed in de weg legt, je toelaat vlotter en vloeiender te spreken èn het aangenaam maakt om naar je te luisteren. Je coach oefent spreekstrategieën met je in die je meteen kan inzetten. Na afloop van deze training spreek je resoluter en met meer zelfvertrouwen in je doeltaal.

Aanpak

Oefening is al wat de klok slaat. In dit traject zal je daarom met behulp van drills, simulaties en interactieve oefeningen je nieuwe vaardigheid binnenhalen. Dit programma kan je laten inrichten naargelang de grote wereldtalen.

Je kan deze training one to one of in groep organiseren. Indien in groep is 6 personen het maximum aantal deelnemers.