Bedrijfsopleiding SketchUp voor 3D-realisaties

Bouw professionele 3D-realisaties met SketchUp

SketchUp voor 3d-realisaties

Insteek

Het is voor de klant niet altijd evident om uit tweedimensionale plannen een oordeel te kunnen vormen over de woning van hun dromen. De klant moet al getuigen van wat ruimtelijk inzicht en je hebt weinig houvast om ruimte, omvang of diepte beschouwelijk te maken. Een driedimensionaal en eenvoudig manipuleerbaar 3d model vormt daarbij een niet te onderschatten meerwaarde. Het laat weinig ruimte voor interpretatie en voorkomt bovendien vergissingen of teleurstellingen.

Toch kan je niet voor elk ontwerp tijd investeren om het project te visualiseren in programma’s als Autodesk VIZ, 3D Studio Max, Arkey, of ArchiCAD. Het veel eenvoudigere en intuïtieve SketchUp vormt hier de oplossing.

Met SketchUp bouw je in zeer korte tijd een nauwkeurig 3 dimensionaal model op, dat je weer kunt overhalen naar AutoCAD (dwg) of VIZ (3ds, vh. 3D Studio). Het is bovendien een relatief eenvoudig en intuïtief programma dat je snel onder de knie krijgt. Iedereen kan er mee weg.

Je bouwt eenvoudig knappe totaalbeelden op, maar je kan evengoed snel bouwelementen of een aanbouw uitlichten. Meerwaarde zonder zware tijdsinvestering dus!