Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
15 uur
€194,21(excl. btw)
Hasselt

Zonder digitale aanwezigheid bestaat uw bedrijf niet! Het volstaat echter niet om random wat posts te doen op de Facebookpagina van je bedrijf of enkele foto's te delen via Instagram.

30 uur
€326,45(excl. btw)
Hasselt

Nood aan een snelle opfrissing van je kennis van het Frans voor een nieuwe job of een promotie? Dan kan je bij SYNTRA Limburg kiezen voor een echte 'onderdompeling' in ons taalbad!

8 uur
€250,41(excl. btw)
Genk T2-campus

Sommige installateurs moeten niet meer de opleiding 'technicus vloeibare brandstoffen' volledig volgen omdat ze reeds in het bezit  zijn van een TV nummer.

8 uur
€250,41(excl. btw)
Genk T2-campus

Deze opleiding richt zich naar de houders van het certificaat voor het controleren van stookolietanks. Dit attest moet 5-jaarlijks hernieuwd worden. Hiertoe dien je een bijscholingsavond te volgen ter voorbereiding op het hernieuwen van uw certificaat.

24 uur
€250,41(excl. btw)
Genk T2-campus

Deze cursus richt zich naar de gevestigde installateur en zijn werknemers die met het oog op de nieuwe wetgeving de controle op stookolietanks bij zijn klanten wenst uit te voeren.

8 uur
€250,41(excl. btw)
Genk T2-campus

Het certificaat voor gekwalificeerd technicus gasvormige brandstoffen (module G1+G2) moet 5-jaarlijks hernieuwd worden. De houder van deze certificaten mag zich reeds inschrijven voor deze hernieuwing maximum één jaar voor het verstrijken van de erkenningsperiode.

Pages