Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
40 uur
€243,80(excl. btw)
Genk T2-campus

Wens je met je kennis van bedrijfselektriciteit en/of onderhoudsmechaniek een stap verder te gaan en de industriële processen leren programmeren? Dat kan, met de modules Siemens PLC In deel 1 en 2 werken we met de S7-300 en in deel 3 met de S7-1200

40 uur
€243,80(excl. btw)
Genk T2-campus

PLC deel 3 met analoge signaalverwerking en industriële netwerken, richt zich op het programmeren van industriële processen.  Het is een logisch vervolg op de modules PLC deel 1

21 uur
€491,74(excl. btw)
Hasselt

U wenst uw attest als veiligheidsadviseur ADR wegtransport (vaste en vloeibare stoffen) te hernieuwen?  Tijdens een opleiding (21u of 3 dagen) krijgt u de actuele informatie mee die u in staat moet stellen om examens af te leggen bij het ITLB.

72 uur
€409,09(excl. btw)
Hasselt, Westerlo

Wil jij maximaal rendement halen uit de 'nieuwe' media en dit dadelijk kunnen toepassen in de bedrijfswereld? Dan is de opleiding social media consultant beslist iets voor jou!

96 uur
€1.500,00(excl. btw)
Genk T2-campus

Gebouwen gaan op zijn minst tientallen jaren mee. De bouwers en verbouwers van vandaag bepalen dus het energiegebruik van de volgende generaties. Het is niet verwonderlijk dat de Vlaamse regelgeving inzake energiezuinig bouwen steeds strenger wordt.

uur
€413,22(excl. btw)
Genk T2-campus, Westerlo

Het centraal examen voor EPB Verslaggever Vlaanderen is het erkende examen om nadien bij VEA erkend te worden als verslaggever.

Pages