Bedrijfsopleidingen op maat

5 REDENEN VOOR EEN MAATOPLOSSING BIJ FORTIO

1. Medewerkers inspireren en motiveren

Een goede opleiding geeft meer werkplezier aan uw medewerkers en is een sleutel tot succes. Goed opgeleide medewerkers zijn essentieel om als bedrijf succesvol te kunnen zijn. Zorg ervoor dat de compe-tenties van uw medewerkers blijven evolueren, mens en bedrijf groeien samen.

2. Op uw lijf geschreven

FORTIO-bedrijfsopleidingen doet een grondige behoefteanalyse en maakt de opleidingsinhoud vol-ledig op uw maat. Locatie en timing bepaalt u zelf.

3. Match met de trainer

FORTIO beschikt over een breed netwerk van trai-ners, professionals die zelf in het bedrijfsleven staan. FORTIO zoekt de perfecte match tussen uw bedrijf en de trainer. Zo bent u zeker van een trainer met de juiste expertise, ervaring én passend binnen uw bedrijfscultuur.

4. Vanuit de praktijk

Trainers zijn experten met ervaring in het bedrijfs-leven. Zij werken met praktische voorbeelden en situaties die zich effectief voordoen in uw bedrijf waardoor de impact van de opleiding aanzienlijk hoger ligt.

5. Efficiënt en rendabel

Na de opleiding kunnen u en uw medewerkers de bruikbare tips makkelijk dagdagelijks toepassen. De maatopleidingen steken zo goed in elkaar, dat u kunt uitgaan van een maximale 'outcome' die u met een standaardopleiding nooit kunt bereiken.

Ons beter leren kennen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Kom in contact met ons.

+32 (0)89301665
of
Neem nu contact met ons op