Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
66 uur
€822,31(excl. btw)
Genk T2-campus

Steeds meer mensen zoeken actief een carrièreboost of -switch, gaan opnieuw aan de slag na (langdurige) ziekte of vinden hun draai niet meer op de arbeidsmarkt. Ook voor opleidingsadvies en studiekeuze wordt alsmaar vaker een beroep gedaan op een professionele coach.

21 uur
€822,31(excl. btw)
Hasselt

Deze cursus is het ideale startpunt in het domein van project management. De docent neemt je met veel enthousiasme mee door alle belangrijke project management processen en kennisgebieden.

24 uur
€326,45(excl. btw)
Hasselt

Loon- en personeelsadministratie is een complexe materie. De sociale wetgeving is in voortdurende verandering. Op een HR-afdeling of personeelsdienst word je hier dagdagelijks mee geconfronteerd. In 8 lessen ontdek je de basis van deze boeiende wereld.

21 uur
€326,45(excl. btw)
Hasselt

Je zit vol ambitie en wilt een team, bedrijf of organisatie beter kunnen leiden of ondersteunen? Je bent ondernemend ingesteld en wilt je skills rond management nog versterken? Dan is dit de opleiding die jij zoekt!

12 uur
€285,12(excl. btw)
Genk T2-campus, Hasselt

De wereld verandert razend snel en dus moeten ook bedrijven zich steeds opnieuw aanpassen aan deze veranderende omstandigheden. Dit loopt niet altijd van een leien dakje. Elke verandering brengt immers weerstand en spanning met zich mee.

12 uur
€185,95(excl. btw)
Genk T2-campus

Deze opleiding loopt 100% online! Je volgt les vanuit je 'kot' op de gecommuniceerde data.

Pages