Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
15 uur
€202,48(excl. btw)
Hasselt

Zonder digitale aanwezigheid bestaat uw bedrijf niet! Het volstaat echter niet om random wat posts te doen op de Facebookpagina van je bedrijf of enkele foto's te delen via Instagram.

6 uur
€128,10(excl. btw)
Genk T2-campus, Hasselt

Beeld wordt steeds belangrijker en je hoort wel eens zeggen dat je zonder bewegend beeld geen goede marketing meer kan voeren. Maar is dat wel zo? Is de tekstuele content helemaal dood?

6 uur
€128,10(excl. btw)
Genk T2-campus, Hasselt

Stel je je ook steeds vaker de vraag wat Facebook voor jouw bedrijf kan betekenen? Of heb je vaak het gevoel dat je niet het juiste publiek kan bereiken via Facebook? Allicht heb je dan nog niet mogen kennismaken met alle functionaliteiten van Facebook.

6 uur
€132,23(excl. btw)
Genk T2-campus, Hasselt

Het meest ‘professionele’ sociale netwerk biedt heel wat mogelijkheden om te connecteren met nuttige contacten, nieuwe business-leads binnen te halen, kennis op te doen of op zoek te gaan naar je ideale job. Maar hoe pak je dat juist aan?

6 uur
€123,97(excl. btw)
Genk T2-campus, Hasselt

Op zoek naar een eenvoudige manier voor het voeren van e-mailmarketing, het versturen van geautomatiseerde boodschappen of het creëren van gerichte campagnes? Met Mailchimp kan je het allemaal! Leer de kneepjes van het vak in slechts twee sessies!

9 uur
€161,16(excl. btw)
Hasselt

Verkopen, een vak apart. Niets is belangrijker dan in een verkoopgesprek de juiste structuur aan te houden. In deze 3 sessies leer je alles over de basis van het voeren van een verkoopgesprek.

Pages