Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
42 uur
€161,16(excl. btw)
Hasselt, Pelt

Frans 3 borduurt verder op Frans voor beginners en Frans 2. In deze cursus ligt de nadruk op het voeren van vloeiende (professionele) gesprekken. Frans is de voertaal tijdens de les, waar het taalgebruik in heel wat reële werksituaties in het Frans worden geoefend.

 

42 uur
€161,16(excl. btw)
Hasselt

Je verder bekwamen in de mooie Duitse taal? Dat kan met deze opleiding over 14 sessies. Duits niveau 2 gaat verder op Duits niveau 1. De klemtoon ligt nu nog meer op het spreken in het Duits.

42 uur
€161,16(excl. btw)
Hasselt

Met Duitsland als dichte buur hebben we heel wat (zakelijke) conversaties in het Duits. Een sterke basiskennis van de Duitse taal helpt je om te converseren met onze grootste handelspartner!

42 uur
€161,16(excl. btw)
Hasselt

English level 2 is a continuation of the concepts learned in level 1. Using good grammar, correct tense and proper intonation are only a few of the points that are covered in Level 2.

42 uur
€161,16(excl. btw)
Hasselt

Engels niveau 3 borduurt verder op Engels niveau 2. Hier ligt nog nadrukkelijker de klemtoon op het voeren van een gesprek. Dit gerelateerd aan het professionele leven, verkoop en klantenservice.

42 uur
€161,16(excl. btw)
Hasselt

Engels is een echte wereldtaal. In een wereld die steeds verder globaliseert is het voor iedereen van belang om andere talen te kunnen spreken. Met een stevige basis Engels op zak ben je bijna overal ter wereld verstaanbaar.

Pages