Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
8 uur
€223,00(excl. btw)
Extern

Deze korte opleiding spitst zich toe op het veilig besturen van een schaarlift.  Verschillende belangrijke handelingen komen aan bod met betrekking tot het besturen van de schaarlift en de veiligheidsvoorschriften.

Geen data beschikbaar

Registratie van aanwezigheid van personeel op een (bouw)werf roept heel wat vragen op...  Vanaf 1 januari 2016 is de elektronische aanwezigheidsregistratie verplicht in de bouwsector voor elke werf waarvan het totaalbedrag minstens 500.000 EUR (excl btw) bedraagt.  En dit geldt voo

Geen data beschikbaar

Jonge bouwvakkers bewust maken van de risico's op de bouwplaats zodat het aantal ongevallen op de werf kan vermeden worden, dat is het opzet van deze eendaagse training.

Geen data beschikbaar

Moet het nog aangehaald worden dat persoonlijke beschermingsmiddelen noodzakelijk zijn van zodra bouwvakkers de bouwwerf betreden?  

Geen data beschikbaar

Een correcte communicatie en oog voor veiligheid tijdens de werkzaamheden zijn twee zeer belangrijke aandachtspunten waar een leidinggevende ploegbaas het onderscheid kan maken en zijn ploeg op de juiste wijze kan aansturen en motiveren.

Pages