Blog

Fortio_17_ambitie_actiefinterim_11_SV5_0121

Authentieke ambassadeurs

In veel bedrijven zijn sociale media niet meer weg te denken uit de communicatiemix. Maar hoe pik je authentieke en inspirerende verhalen op? In het geval van Actief Interim is dat via de medewerkers die elke dag in contact staan met klanten en kandidaten. Daarom besloot de hr-partner om geïnteresseerde medewerkers na een maatopleiding smartphonefotografie en video actief te betrekken in de online communicatie. Met succes!
Lees meer
Mailbox

De perfecte mailing uitsturen

De zoektocht naar de perfecte mailing is voor velen een heilige graal. Toch willen we je met volgende opleidingen helpen.
Lees meer
Vincent de Vries, KBC

Mens boven machine

KBC en FORTIO-bedrijfsopleidingen sloegen de handen in mekaar en werkten de opleiding 'Delight the customer uit'.
Lees meer
Skondras

Communicatietalent

Het succes van een bedrijf wordt bepaald door de talenten en vaardigheden van medewerkers. Stijn Skondras, zaakvoerder van Skondras, vertelt ons meer.
Lees meer
Michaël Verbeeck

Sociale mediastrateeg

Social media naar uw hand zetten: het vraagt niet alleen een weldoordachte strategie, maar ook menseninzicht en gezond verstand.
Lees meer
Sociale media optimaliseren

Sociale media optimaliseren

Geen enkel bedrijf kan nog om de sociale media heen. Bijna elke bedrijf doet het wel, maar slechts een minderheid doet het echt goed.
Lees meer
Farm Frites

De kunst van crisiscommunicatie

Het crisismanagementplan van Farm Frites was dringend aan vernieuwing toe. Het aardappelverwerkend bedrijf bouwde in de loop der jaren wel een sterk operationeel noodplan uit dat regelmatig ingeoefend en bijgeschaafd wordt, maar het communicatieve luik was ondermaats. Omdat communicatie een bedrijf maakt of kraakt, besloot Farm Frites FORTIO-bedrijfsopleidingen in te schakelen.
Lees meer
SyntraFortio4_Ambitie_RuanHolsteyns_03_49112

Planman

Dankzij de FORTIO-opleiding Social Media Marketing voert de ambitieuze en ondernemende Ruan Holsteyns vandaag toch zijn droomjob uit.
Lees meer