Bloggen of Vloggen: dat doe je zo!

Management - Marketing en sales
Prijs

Inschrijving: €128,10 (excl. btw)

Extra kosten:

  Extra

  Kortlopende opleidingen

  Bespaar op deze opleiding

  KMO-portefeuille

  Opleidingscheques

  Heeft u een vraag over deze opleiding?

  Beeld wordt steeds belangrijker en je hoort wel eens zeggen dat je zonder bewegend beeld geen goede marketing meer kan voeren. Maar is dat wel zo? Is de tekstuele content helemaal dood? In deze cursus leer je hoe belangrijk zowel bloggen als vloggen zijn en hoe je de 2 optimaal kan combineren.

  In deze cursus geeft de docent je een correct beeld van de strategie achter zowel bloggen als vloggen. Hij laat je zien in welke situaties je beter gebruik maakt van een blog of voor welke doelgroepen vloggen het ultieme middel is. Hij vertrekt vanuit een globale marketingstrategie en hoe je beide tools kan combineren om een top resultaat te bekomen. 

  In het 2e deel van de cursus leert de docent je hoe hier effectief mee van start te gaan. Tips en tricks omtrent het schrijven van een blog en het creëren van interessante videocontent komen ruimschoots aan bod.

  De cursus start vanuit de basisbeginselen van beide tools, voorkennis is dus niet vereist.

  Docent:

  Brecht Machiels - Brecht is reeds van jongs af aan bezig met blogs en ontdekte de laatste jaren ook de videoblog. Vanuit zijn studie Communicatiemanagement besteedt hij de laatste tijd enorm veel aandacht aan zowel blog als vlog en experimenteert hij steeds met de nieuwste technologieën en ideeën. Bij hem ben je aan het juiste adres om zelf actief met blogs en vlogs aan de slag te gaan.

  Praktische informatie

  CampusStartdatumStartuurLesmomentenLesuren
  Genk T2-campus24-03-202019:002 Di av6
  CampusGenk T2-campus
  Startdatum24-03-2020
  Startuur19:00
  Lesmomenten2 Di av
  Lesuren6

  Doelgroep

  Elke ondernemer, marketeer, werknemer ... die actief met blogs en/of vlogs aan de slag wil gaan en dit wil doen vanuit een duidelijke visie en doelgroepbenadering.

  Programma

  Bloggen en Vloggen:

  - Basisprincipes

  - Doelgroepbepaling

  - Contentmarketing

  - Combinatiestrategie

  - Zelf aan de slag

  - Tips en tricks

  ...

  De cursus gaat door in kleine groepen waardoor er zeker ruimte is voor persoonlijke vragen en cases.