Certificaat lastechniek (ism VCL)

Voertuigen en metaal - Lassen en metaalbewerking
Prijs

Inschrijving: €165,29 (excl. btw)

Extra kosten:

  • Grondstoffen: €30.00

Extra

Kortlopende opleidingen

Bespaar op deze opleiding

KMO-portefeuille

Opleidingscheques

Heeft u een vraag over deze opleiding?

U wilt als technisch vaardig lasser een certificaat behalen?  Ook bij SYNTRA kan je als lasser terecht voor je certificaat.  Dit gebeurt in samenwerking met het VCL, vervolmakingscentrum voor lassers. De lasproeven worden afgenomen door een onafhankelijk keuringsorganisme. 

 

Voor het uitvoeren van heel wat lasopdrachten moet een professionele lasser beschikken over een certificaat.  Dat certificaat is het bewijs van je gedegen praktijk- en beroepskennis. Om een certificaat te behalen, worden er per laskwalificatie proeven afgenomen.  Na keuring door een onafhankelijk keuringsorganisme wordt het certificaat uitgereikt door het VCL.

Praktische informatie

CampusStartdatumStartuurLesmomentenLesuren
Genk T2-campus13-06-201909:001 do vm-nm6
CampusGenk T2-campus
Startdatum13-06-2019
Startuur09:00
Lesmomenten1 do vm-nm
Lesuren6

Doelgroep

Lassers die het certificaat willen behalen voor één of meerdere laskwalificaties.

Opgelet! De tarieven voor certificering zoals vermeld op deze site, gelden enkel voor cursisten en onderwijzend personeel.  Indien u zich als professioneel lasser, tewerkgesteld in de industrie, wil laten certificeren, dan kan dat uiteraard ook, maar dan gelden andere tarieven.  Voor meer info terecht op de website van VCL:  www.v-c-l.be  of neemt u contact op met Syntra via bart.roux@syntra-limburg.be

Programma

Programma certificering lastechniek:

De proeven zelf worden afgenomen door een onafhankelijk keuringsorganisme.  Het volledige programma verloopt in samenwerking met het VCL, het vervolmakingscentrum voor lassers.