Digitale fotografie deel 3: werken met Lightroom

Grafische en multimedia - Fotografie
Prijs

Inschrijving: €243,80 (excl. btw)

Extra kosten:

  Extra

  Kortlopende opleidingen

  Bespaar op deze opleiding

  KMO-portefeuille

  Opleidingscheques

  Heeft u een vraag over deze opleiding?

  In deze opleiding werk je een zelfgekozen thema uit. Je leert een verhaal vertellen in een reeks foto’s die een duidelijke vormelijke of inhoudelijke samenhang moeten hebben. Na de opnamen leer je de foto’s archiveren en verwerken in Lightroom

  basistechnieken digitale fotografie deel 1 en 2 gevolgd hebben of deze kennis via ervaring verworven hebben.  Er is geen basiskennis Lightroom vereist.

  Praktische informatie

  CampusStartdatumStartuurLesmomentenLesuren
  Genk T2-campus15-01-201919:003 mnd di av30
  Genk T2-campus27-04-201909:003 mnd za vm30
  CampusGenk T2-campus
  Startdatum15-01-2019
  Startuur19:00
  Lesmomenten3 mnd di av
  Lesuren30
  CampusGenk T2-campus
  Startdatum27-04-2019
  Startuur09:00
  Lesmomenten3 mnd za vm
  Lesuren30

  Doelgroep

  Fotografen, architecten, ontwerpers, tekenaars, autoexperts, verzekeringsmakelaars of elke ondernemer of medewerker van een bedrijf / organisatie die beroepsmatig te maken heeft met fotografie en de ongekende mogelijkheden van digitale fotografie professioneel ten volle willen benutten. Het is aangewezen dat je een digitale spiegelreflexcamera meebrengt naar de lessen!

  Programma

  In deze opleiding werk je een zelfgekozen thema uit. Je leert een verhaal vertellen in een reeks foto’s die een duidelijke vormelijke of inhoudelijke samenhang moeten hebben. Na de opnamen leer je de foto’s archiveren en verwerken in Lightroom. Het programma wordt stap voor stap uitgelegd, van het importeren van de RAW-bestanden tot het exporteren van een boek.

  Naast het verwerken en verbeteren van foto’s wordt er ook veel aandacht besteed aan het beoordelen en selecteren van beelden.

  Twee lesmomenten worden in samenspraak vervangen door praktijklessen tijdens het weekend!