Drone : Mapping - Praktijk 1 op 1

Grafische en multimedia - Drone pilot academy
Extra

Kortlopende opleidingen

Bespaar op deze opleiding

KMO-portefeuille

Opleidingscheques

Heeft u een vraag over deze opleiding?

Indien je reeds de opleiding klasse 1 of klasse 2 volledig hebt gevolgd kan je tijdens deze opleiding de praktische aspecten van mapping van fotografische luchtopnames onder de knie krijgen.  Deze praktische opleiding is een 1 op 1 training. De praktijkles worden strikt persoonlijk op basis van beschikbaarheid cursist, instructeur en locatie afgestemd en ingepland. 

Doelgroep

Voor zij die reeds de opleiding klasse 1 of klasse 2 volledig hebben doorlopen en tevens de opleiding 'Drone : mapping - theorie' gevolgd hebben.

Programma

MAPPING - PRAKTIJK training 1 op 1 :
VERKENNING LUCHTRUIM :
Hierbij gaan we op zoek naar mogelijke omstandigheden die onze vlucht in gevaar kunnen brengen. Ook gaan we bekijken hoe zo een vlucht vliegtechnisch in elkaar zit. We gaan hier ook de meteo bestuderen om vluchtplannen op te maken.
VLUCHTPLANNING :
We gaan een vluchtplan leren opstellen. Hier wijken we zo weinig mogelijk van af tijdens vlucht. We leren grids en polygenen op te stellen en hier een autonomie in op te bouwen.
OPZETTEN VAN DE VLUCHT :
Hier gaan we eigenlijk alle voorbereidingen doorlopen en ons vluchtplan proefvliegen.  We screenen tevens naar fouten en mogelijke hinderlijke omstandigheden die er kunnen optreden .
UITVOEREN VAN DE VLUCHT :
Daadwerkelijk deze vluchten uitvoeren met de correcte toepassingen die nodig zijn om dit een efficiënte en complete mappingsvlucht te maken.