Elektrotechnische werfleider in de bouw

Elektro - Elektriciteit
Prijs

Inschrijving: €243,80 (excl. btw)

Extra kosten:

  Extra

  Kortlopende opleidingen

  Bespaar op deze opleiding

  KMO-portefeuille

  Opleidingscheques

  Heeft u een vraag over deze opleiding?

  Sterk bezig als elektrotechnisch installateur? Goede materialenkennis? Maar wat met leiding geven? De verantwoordelijkheden van een werfleider reiken torenhoog. Net daarom zijn efficiënt en planmatig werken oh zo belangrijk.

  Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de hele bouwplaats, materieel en materiaal inbegrepen. Als geboren communicator stuur je de werkkrachten op de werkvloer aan. Je houdt rekening met de financiële middelen en je inspecteert de werken, rekening houdend met het opgemaakte bestek. Controle van de kwaliteit van het afgeleverde werk zitten je als gegoten. Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel, waarbij je rapporteert aan de projectleider of de bouwheer. Je werkt op bouwplaatsen voor nieuwbouw en voor renovatie. Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen, vorderingsstaten of werkstaten opmaken, bouwplaatsvergaderingen voorbereiden, bijhouden van het werfdagboek, enz.

  Sectorfonds Vormelek vzw betaalt aan de werkgever die ressorteert onder het PSC 149.01 (RSZ prefix 067 of 467) een premie voor elke arbeider die een niet-bedrijfsspecifieke opleiding met het Vormelek-label volgt (opleiding van min. 3 u, tussen 7u en 17u, ...). Het premiebedrag bedraagt per arbeider maximum € 15,5 per uur en wordt afgebouwd van het premiekrediet van de onderneming. De premie vraag je ten laatste drie dagen voor de start van de opleiding aan. Meer weten? www.vormelek-formelec.be, tel 02 476 16 76, info@vormelek-formelec.be.

  Praktische informatie

  CampusStartdatumStartuurLesmomentenLesuren
  Genk T2-campus07-01-201909:003 ma vm-nm18
  CampusGenk T2-campus
  Startdatum07-01-2019
  Startuur09:00
  Lesmomenten3 ma vm-nm
  Lesuren18

  Doelgroep

  ploegbazen en meestergasten, monteurs die willen doorgroeien in het bedrijf, bedienden in de elektrosector, toekomstige zelfstandige werfleiders

  Programma

  • Verschil tussen projectleider/werfleider
  • Administratie, wetgeving
  • Target's
  • Bouwplannen
  • Lastenboeken, meetstaten, aankoop en voorraad, contracten, prijsvragen, voor-en nacalculatie