KNX InSide

Elektro - Elektriciteit
Extra

Kortlopende opleidingen

Bespaar op deze opleiding

KMO-portefeuille

Opleidingscheques

Heeft u een vraag over deze opleiding?

De nieuwe ETS Inside zorgt voor een makkelijk concept rond configureren van KNX installaties via tablet en smart phones. Zelfs de eindgebruiker kan met deze manier van configureren op een gemakkelijke manier aanpassingen aanbrengen aan zijn KNX Domotica systeem. 

ETS betekent Engineering Tool Software; fabrikantonafhankelijke software voor het ontwerpen en configureren van intelligente woning- en gebouwbeheersinstallaties met het KNX-systeem. ETS is software gemaakt voor op Windows© gebaseerde computers. De nieuwste telg in deze familie is de ETS INSIDE, een eenvoudig programma voor gemakkelijke configuratie.

Docent Luc Voordeckers

Sectorfonds Vormelek vzw betaalt aan de werkgever die ressorteert onder het PSC 149.01 (RSZ prefix 067 of 467) een premie voor elke arbeider die een niet-bedrijfsspecifieke opleiding met het Vormelek-label volgt (opleiding van min. 3 u, tussen 7u en 17u, ...). Het premiebedrag bedraagt per arbeider maximum € 15,5 per uur en wordt afgebouwd van het premiekrediet van de onderneming. De premie vraag je ten laatste drie dagen voor de start van de opleiding aan. Meer weten? www.vormelek-formelec.be, tel 02 476 16 76, info@vormelek-formelec.be.

Doelgroep

Installateurs, KNX integrators, eindgebruikers van KNX domotica systemen met enige kennis van KNX.

Programma

ETS professional versus ETS Inside

Swipe bediening vs muisklik bediening

Veilige aanpassingen door de eindgebruiker

tweeweg synchronisatie met ETS Professional