Netwerken voor de kleine ondernemer

Bedrijfsbeheer - Bedrijfsbeheer
Prijs

Inschrijving: €144,63 (excl. btw)

Extra kosten:

  Extra

  Langlopende opleidingen

  Diploma of getuigschrift

  Bespaar op deze opleiding

  KMO-portefeuille

  Opleidingscheques

  Heeft u een vraag over deze opleiding?

  'Netwerken is niet het verzamelen van contacten, maar het werken aan relaties' en dat kan je leren. Op een ontspannen manier krachtige boodschappen brengen in een zakelijk gesprek maakt netwerken iets om naar uit te kijken. 

  Je omringen met de juiste mensen, die je bijstaan in het vinden van de beste weg naar professioneel succes is belangrijk voor elke ondernemer, niet enkel voor grote bedrijven. Ook als kleine ondernemer is het belangrijk om jezelf op de kaart te zetten. Wie je niet kent, zal immers niet voor je kiezen. 

  Het leggen van die eerste zakelijke contacten, het bouwen aan je professionele netwerk, loopt niet voor iedereen even vlot. De 3 sessies binnen deze opleiding zijn erop gericht je te helpen snel en doelgericht met de juiste professionele partners in gesprek te gaan en een sterke eerste indruk te maken. In 3 sessies leer je alles wat je moet weten om goed gewapend naar een netwerkevent te trekken. Na het volgen van deze sessies zal je ervaren hoe eenvoudig het is jouw netwerk uit te breiden en je te laten omringen door de juiste mensen. Aan het einde van de training zal je efficiënter en vooral ook met meer plezier netwerken. Dit kan je overigens meteen in de praktijk testen: er wordt een netwerkmoment voorzien na deze 3 sessies!

  Praktische informatie

  CampusStartdatumStartuurLesmomentenLesuren
  Hasselt07-02-202009:002 Di av8
  CampusHasselt
  Startdatum07-02-2020
  Startuur09:00
  Lesmomenten2 Di av
  Lesuren8

  Doelgroep

  • (pre-)startende ondernemers
  • Elke professional die zijn/haar netwerk wil uitbouwen

  Programma

  In de 2 sessies behandelen we volgende topics

  • Netwerken met de juiste open attitude
  • Netwerken met behulp van LinkedIn
  • Het aantrekken van opportuniteiten
  • Je comfortabeler voelen op recepties
  • Tools om te netwerken
  • interessante leads en doorverwijzingen ontvangen via je netwerk

  De sessies zijn interactief en je krijgt meteen advies en tips om je aanpak bij te sturen. De opleiding eindigt met een netwerkevent. Je kan na de opleiding samen met de starterscoach bekijken welke netwerken en events voor jou interessant zijn.