Personal branding

Bedrijfsbeheer - Bedrijfsbeheer
Prijs

Inschrijving: €90,91 (excl. btw)

Extra kosten:

  Extra

  Kortlopende opleidingen

  Bespaar op deze opleiding

  KMO-portefeuille

  Opleidingscheques

  Heeft u een vraag over deze opleiding?

  'If people like you they will listen to you, but if they trust you, they'll do business with you.' Een authentieke versie van jezelf en je product of dienst legt de basis van het vertrouwen dat andere mensen nodig hebben om met je in zee te gaan of je producten en diensten aan te kopen.

  Hoe wordt jij de beste versie van jezelf en plaats je jezelf en je product zo optimaal mogelijk in de kijker om dat doel te bereiken? Daarbij is het niet alleen belangrijk te ontdekken wat je klanten vragen, maar ook om te bepalen waarin jij goed bent en waar je voor staat. Met deze insteek gaan we in de learning snack Personal Branding aan de slag.

  Praktische informatie

  CampusStartdatumStartuurLesmomentenLesuren
  Hasselt05-11-201913:002 di nm8
  Hasselt06-03-202009:002 vr vm8
  CampusHasselt
  Startdatum05-11-2019
  Startuur13:00
  Lesmomenten2 di nm
  Lesuren8
  CampusHasselt
  Startdatum06-03-2020
  Startuur09:00
  Lesmomenten2 vr vm
  Lesuren8

  Doelgroep

  Iedere (toekomstige) ondernemer en professional die wil werken aan zijn of haar persoonlijke branding.

  Programma

  Deze 2 sessies rond Personal Branding zijn interactief, waarbij je jezelf leert kennen en je onderneming als brand, als merk, bepaalt. Jezelf en je onderneming verkopen zal op die manier veel doelgerichter en succesvoller verlopen. De opleiding biedt een leuke mix van theorie en praktijk, waarbij er na elke praktijkoefening tijd wordt voorzien voor feedback en evaluatie. Leren doe je hier immers niet enkel individueel, maar zeker ook samen met en van anderen.