Videomarketing

Management - Marketing en sales
Prijs

Inschrijving: €123,97 (excl. btw)

Extra kosten:

  Extra

  Kortlopende opleidingen

  Bespaar op deze opleiding

  KMO-portefeuille

  Opleidingscheques

  Heeft u een vraag over deze opleiding?

  Video zal de komende jaren steeds nieuwe hoogtepunten bereiken. Er is immers steeds meer behoefte aan 'in-the-moment-content'. Real time beelden zijn onmisbaar geworden in de marketingwereld! Bovendien is het voeren van videomarketing mogelijk met een zeer beperkt budget! Wil je zeker zijn dat jouw bedrijf deze boot niet nogmaals mist? Schrijf je dan nu in!

  Hoe langer hoe meer vraagt de consument om flitsende en liefst bewegende beelden. De vraag is alleen: voldoet elke vorm van beeldmateriaal even goed aan de diverse eisen van onze klant? In deze opleiding leer je welke beelden voor welke doelen in te zetten op een strategische manier. In enkele uren tijd heb je een stevige basis te pakken voor het voeren van een efficiënte vorm van videomarketing!

  Docent:

  Erik Cajot - Erik is een professioneel content marketeer en copywriter. Hij is zaakvoerder van SuperFine, een communicatiebureau dat prikkelt, intrigeert en overtuigt met creatieve content, televisiecopywriting en video marketing.

  Praktische informatie

  CampusStartdatumStartuurLesmomentenLesuren
  Genk T2-campus30-11-201809:002 vr vm6
  CampusGenk T2-campus
  Startdatum30-11-2018
  Startuur09:00
  Lesmomenten2 vr vm
  Lesuren6

  Doelgroep

  Elke ondernemer of werknemer die videomarketing op een succesvolle manier wil inzetten voor het promoten van zijn/haar bedrijf, producten of diensten.

  Opgelet: eigen laptop/device mee te nemen!

  Programma

  Inhoud

  - Kennismaking met de verschillende platformen voor videomarketing

  - Waarom videomarketing voeren?

  - Videomarketing mét beperkt budget!

  - Videomarketing en Social Media

  - Virale video's

  - Videomarketing-valkuilen

  Omwille van de kleine opleidingsgroep waarin gewerkt wordt is er ook ruimschoots de tijd voor persoonlijke cases van elke cursist.