Winter is coming,

net als onze winteropleidingen voor de bouwsector!

​Tussen 1 december 2019 en 31 maart 2020 kunnen jij of je medewerkers je bouwskills verbeteren én verbreden. Dit met professionele, kortlopende opleidingen en bijscholingen voor de bouwsector. SYNTRA Business werkt hiervoor samen met Bouwunie Limburg.

160 uren

De kalme wintermaanden vormen de ideale periode voor bouwarbeiders om hun competenties aan te scherpen. Bouwbedrijven dienen, volgens procedures opgelegd door de RVA, hun arbeiders dan ook in tijdelijke werkloosheid te plaatsen wegens werkverlet. Perfect dus voor bouwarbeiders om dan te kiezen voor een opleiding. Concreet kunnen bouwarbeiders via het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid tot 160 uren opleiding volgen.

Ontdek alle winteropleidingen voor de bouwsector onderaan deze pagina en kies de training uit die jou op het lijf geschreven staat.

Kmo-portefeuille en sectorfondsen

SYNTRA Business is erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. De kmo-portefeuille en tussenkomst is bedoeld voor alle kmo’s in Vlaanderen en bedraagt 40% of 30%, afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Hiernaast komen de sectorfondsmiddelen en het fvb-ffc tussen in de opleidingskost en de loonkost van bouwvakarbeiders en voor de zaakvoerder als die zijn arbeiders vergezelt in de opleiding.