Safety en quality

Veiligheid boven al! Bij FORTIO nemen we veilig werken serieus. Nadat we eigen hebben gemaakt wat voor je bedrijf zo belangrijk is, stellen we je een opleidingstraject op maat voor. Of je nu werkt op hoogte, in de breedte of met lekker eten, FORTIO werkt samen met jou aan een veilige werkplek.

Veilig werken betekent ook slim werken. Stel je je vragen over je werkprocessen of productielijn? Wil je lean, slank, slim, smed of s5 te werk gaan? Met een FORTIO-opleiding op maat bespaar je kosten en houd je de teugels in handen.

Ontdek hier de maatopleidingen omtrent kwaliteit

Hallo, ik ben Karolien en help je graag verder met het opstellen van een opleiding op maat. Samen komen wij tot een goede oplossing die ook nog eens kosten efficiënt is. Laat zeker van je horen en ik help je graag verder.
Karolien Vanstraelen - Opleidingsadviseur
 

SAFETY EN QUALITY

VEILIGHEID TROEF

Leo Janssen, zaakvoerder van Wegenbouw Martin vertelt over het belang van veiligheid op de werkvloer en waarom hij voor FORTIO-bedrijfsopleidingen vroeg om een maatopleiding uit te bouwen.

WAARDEVOLLE WISSELWERKING

Als werknemer is het ook fijn en motiverend om te kunnen goeien in uw job. FORTIO luistert naar onze noden en werkt opleidingen op maat uit.