Talen en administratie

Een wijs mans zei eens: “De grenzen van mijn taal, zijn de grenzen van mijn wereld”. Bij FORTIO verruimen we graag je horizon. Ontdek ons taalbad -en workshopconcept: formules uitgekiend voor professionele taalstudenten. We gaan voor duurzame en blijvende vooruitgang in je doeltaal. De lettervreters eten zich dan weer rond met onze schrijfopleidingen. Of je nu commerciële doelstellingen hebt of niet, onze docent scherpt je pen! Ten slotte vinden ook de hoogvliegers in de wereld van cijfers en administratie bij FORTIO hun gading.

Fundamentele taalvaardigheid
 

Fundamentele taal-vaardigheid

Leg een degelijke en brede basis taalvaardigheid aan!
Lees meer
Notuleren
 

Notuleren

Snel en overzichtelijk notuleren en verslagen schrijven
Lees meer
Professionele uitspraak
 

Professionele uitspraak

Ga voor een natuurlijke en professionele uitspraak
Lees meer
Taalbad
 

Taalbad

Een versnelling hoger in jouw doeltaal
Lees meer
Lees meer
Workshop Engels vergaderen
 

Workshop Engels vergaderen

Participeer actief aan vergaderingen in het Engels
Lees meer
Hé daar, ik ben Liselot en help je graag verder met het opstellen van een opleiding op maat.. Samen komen wij tot een goede oplossing die ook nog eens kosten efficiënt is. Laat zeker van je horen en ik help je graag verder.
Liselot Van de Craen - Opleidingsadviseur
 

SAFETY EN QUALITY

OPLEIDINGEN ALS GROEIMOTOR

Bedrijven die een sterke groei ambiëren, hebben nood aan gecombineerde aanpak van een duidelijke strategische lijn en gerichte maatopleidingen om de beoogde doelstellingen te verwezenlijken.

TAALKUNDIGE MEERWAARDESCHEPPERS

Functiegericht, niet tijdsgebonden en perfect passend in je persoonlijke ontwikkelingsplan. Dat vat de stokpaardjes van de taalopleidingen van FORTIO goed samen. Uniek in de markt én bijzonder efficiënt.