Talen en administratie

Een wijs mans zei eens: “De grenzen van mijn taal, zijn de grenzen van mijn wereld”. Bij FORTIO verruimen we graag je horizon. Ontdek ons taalbad -en workshopconcept: formules uitgekiend voor professionele taalstudenten. We gaan voor duurzame en blijvende vooruitgang in je doeltaal. De lettervreters eten zich dan weer rond met onze schrijfopleidingen. Of je nu commerciële doelstellingen hebt of niet, onze docent scherpt je pen! Ten slotte vinden ook de hoogvliegers in de wereld van cijfers en administratie bij FORTIO hun gading.

Wij hebben onder andere volgende opleidingen op maat reeds gegeven:

Hé daar, ik ben Liselot en help je graag verder met het opstellen van een opleiding op maat.. Samen komen wij tot een goede oplossing die ook nog eens kosten efficiënt is. Laat zeker van je horen en ik help je graag verder.
Liselot Van de Craen - Opleidingsadviseur
 

Talen en Administratie

KLARE TAAL

Elk bedrijf en iedere persoon heeft zijn eigen (opleidings-) behoeften en daar kan je anno 2016 niet meer op inspelen met traditionele opleidingen. Daarom dat geen enkele taalworkshop van FORTIO hetzelfde is.

CARRIÈREVRIENDEN

De drie jeugdvrienden Luca Bruno, Gianni Secci en Alessandro Bonacci gingen hun nieuwe uitdaging aan en volgden een avondopleiding bij FORTIO-bedrijfsopleidingen.