Technische opleidingen

Techniek is de toekomst. Bij FORTIO is dat geen holle leuze. U kan bij FORTIO niet alleen terecht voor een keur aan gecertificeerde opleidingen, bijscholingen en attesten. Ook uw bedrijfsgebonden noden vinden bij ons een passend antwoord. We maken met onze jarenlange ervaring het onderscheid. Met de juiste docent en een opleidingsprogramma op maat, geven we effici├źntie op de werkvloer een flinke zet. Ook voor transportopleidingen werken we graag mee aan uw groei.

Evacuatie-verant-woordelijke
 

Evacuatie-verant-woordelijke

Sta in voor een vlotte evacuatie en geef je werknemers de nodige inzichten
Lees meer
Hoogwerker
 

Hoogwerker

Leer doelmatig en veilig werken met een hoogtewerker
Lees meer
Lastechnieken
 

Lastechnieken

Werk op een veilige en doelmatige manier aan je lasprojecten
Lees meer
Veilig gebruik van blusmiddelen
 

Veilig gebruik van blusmiddelen

Op een correcte manier ingrijpen bij brand
Lees meer

Technische Opleidingen Blog

TECHNISCHE TALENTEN VERDIEPING

Opleiden is het nieuwe rekruteren. Een stelling die absoluut opgaat voor technische profielen. Daarom lanceerde FORTIO onlangs het pilootproject Onderhouds- en storingstechnieker. “In plaats van te focussen op een diploma, is het beter om je te richten op de attitude en affiniteit met techniek van de kandidaat”, aldus opleidingsadviseur Sandra Huysmans.

TOEKOMSTPERSPECTIEF

Technische profielen blijven bovenaan de lijst met knelpuntberoepen prijken en traditionele onderwijssystemen bieden daar geen soelaas. Dat was ook het probleem voor Haan Industrial Group.