Blog

Onderhouds- en storingstechnieker

In samenwerking met bedrijven, die een tekort hebben aan technisch geschoold personeel en hun vacature(s) niet ingevuld krijgen, organiseren wij de opleiding onderhouds- en storingstechnieker. Door deel te nemen aan dit traject, maak je meer kans op een vaste job in één van deze bedrijven.
Lees meer

Transformatiekapitein

VYNOVA onderging heel wat veranderingen. Om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen, richtten ze een maatopleidingen change management in.
Lees meer

Geen blad voor de mond?

De ideale leidinggevende bestaat volgens Aminolabs niet, want iedereen is anders. Om bij het leidinggeven de gulden middenweg te vinden, schakelde het daarom FORTIO in.
Lees meer

Grensverleggende groeispurt

De 450 medewerkers van papierfabrikant Sappi uit Lanaken produceren jaarlijks 500.000 ton gestreken fijn papier en 125.000 ton pulp.
Lees meer

Meesterlasser

Lassen is een kunst op zich. Eentje die u niet in de boeken leert, maar aan de zijde van een expert. Bij FORTIO kan u terecht voor lasopleidingen en bijhorende certificaten.
Lees meer

Open opleidingskalender Kempen

Vanaf oktober krijgt u de uitgelezen kans om uzelf, uw organisatie en/of uw medewerkers te versterken. Zo hebben wij op maat van uw behoeften en noden een open aanbod gecreëerd. Deze opleidingen gaan door in het Officenter in Geel.
Lees meer

Winteropleidingen voor de bouwsector

Een korte bijscholing in rustigere tijden? FORTIO-bedrijfsopleidingen biedt u de kans om uw competenties én die van uw werknemers aan te scherpen in de kalme wintermaanden. Ontdek nu het uitgebreide aanbod van kwalitatieve (winter)opleidingen voor de bredere bouwsector.
Lees meer

FORTIO Spotlight - Zomer 2017

Ontdek een greep uit het aanbod van opleidingen met de zomereditie van de FORTIO Spotlight.
Lees meer

De perfecte mailing uitsturen

De zoektocht naar de perfecte mailing is voor velen een heilige graal. Toch kom je met volgende opleidingen toch al een stapje dichter bij succes.
Lees meer

Pages