Blog

Stay connected met FORTIO

We are on the move. Digitalisering is voor velen geen onbekende meer. Anno 2017 worden we hier overal mee geconfronteerd en is het niet meer weg te denken uit ons leven. Tijdens de digitale week dragen wij graag ons steentje bij aan deze evolutie. Zo hebben wij een aanbod op maat uitgewerkt, maar kan je indien gewenst elke opleiding verder laten aanpassen.
Lees meer

VOV-beurs 2017

De VOV-beurs is dé dag voor alle professionals, actief in opleiding & ontwikkeling, vorming en HRM, om kennis te maken met de opleidingsmarkt én naar hartenlust te netwerken. Op deze achttiende editie organiseert VOV lerend netwerk ook een internationaal congres met drie gerenommeerde keynotes: Julia Shaw, Will Thalheimer en Donald H. Taylor. Alle info over de beurs, de verschillende inspiratiesessies en het congres vind je op www.vovbeurs.be.
Lees meer

Evenement Wendbaar en werkbaar werk

Op dinsdag 28 november 2017 organiseert FORTIO-bedrijfsopleidingen in het Officenter in Geel het evenement 'Wendbaar en werkbaar werk'. Topsprekers uit de HR- en bedrijfswereld komen hun visie, tips en methodes toelichten om uw organisatie ook wendbaar te maken voor de toekomst. De inschrijvingsprijs bedraagt €75,00 (excl. BTW). Indien je je inschrijft met twee of meerdere personen, kan je genieten van een tussenkomst met KMO portefeuille van 40% of 30%.
Lees meer

Met je ESF-financiering op weg naar groei!

Wil je als organisatie groeien of innoveren? Dan is investeren in je medewerkers een absolute must. Door hun competenties en skills te verbeteren, zijn de eerste stappen alvast gezet. Europa denkt er net zo over en wil je daarom ondersteunen.
Lees meer

Inspirerend leidinggeven, hoe doe je dat?

Velen zien leidinggeven als een combinatie van factoren als integriteit, effectieve communicatie, doelgerichtheid en het kunnen uitoefenen van een zekere invloed. Maar er is meer…
Lees meer

Primetime Communication Group en FORTIO gaan Fast Forward!

Wist je dat afgelopen donderdag de maatopleiding 'Leadership Fast Forward' van start is gegaan bij communicatiebedrijf Primetime Communication Group? Zij waren op zoek naar een praktijkgerichte opleiding leidinggeven en communicatie.
Lees meer

Transformatiekapitein

VYNOVA onderging heel wat veranderingen. Om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen, richtten ze een maatopleidingen change management in.
Lees meer

Geen blad voor de mond?

De ideale leidinggevende bestaat volgens Aminolabs niet, want iedereen is anders. Om bij het leidinggeven de gulden middenweg te vinden, schakelde het daarom FORTIO in.
Lees meer

Grensverleggende groeispurt

De 450 medewerkers van papierfabrikant Sappi uit Lanaken produceren jaarlijks 500.000 ton gestreken fijn papier en 125.000 ton pulp.
Lees meer

Pages